Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Cabina Manuala De Pulverizare
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Producem si comercializam cabine de pulverizare manuale in diverse configuratii pentru a raspunde in mod optim cerintelor specifice ale beneficiarului.

Cabinele sunt certificate INSEMEX conform normativelor in vigoare

Cabinele manuale sunt produsele pe care s-a axat productia noastra fiind sectorul de vanzari cel mai bine reprezentat pe piata romaneasca.

Cabinele sunt confectionate din tabla decapata de calitate, degresata si fosfatata apoi vopsita cu pulbere in camp electrostatic.

Cabinele noastre de vopsire asigura conditii de lucru perfecte pentru vopsitor si eficientizeaza procesul de vopsire asigurand randamentul economic maxim.

Cabinele manuale asigura capacitatea de productie necesara pentru majoritatea atelierelor de vopitorie. Ele creaza mediul de lucru necesar pentru obtinerea calitatii produsului vopsit din acest motiv este necesara alegerea cu mare grija a modelului care sa raspunda cel mai bine cerintelor specifice de vopsire.

Modelele cele mai uzuale sunt: cabina cu deschidere frontala, cabina cu deschidere frontala si deschideri de trecere, cabina evazata si cabina dubla manuala.

Din Gura in Gura